Menu

Herenkapsalon Fatih

Menu

Over ons

Herenkapsalon Fatih is een kleine en gezellige kapsalon voor heren waar de bezoeker nog gewoon de aandacht, zorg, service en gezelligheid krijgt die hij verdient. Je wordt geknipt (en/of geschoren) door Fatih Gülali, een vakman die zijn kappersopleiding in de jaren negentig succesvol afrondde.

Na 10 jaar in dienstverband bij Kapsalon Schouten aan de Stationsweg in Heerhugowaard te hebben gewerkt, heeft Fatih de kapsalon op 1 maart 2013 overgenomen van de oude eigenaar die tot
31 december 2022 nog met veel plezier enkele dagen per week in de zaak heeft meegewerkt.

Vanaf 5 december 2023 kunt u op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag ook terecht bij Kevin van den Berg voor een knipbeurt en een gezellig gesprek. Kevin zit sinds 2019 in het kappersvak en houdt zich graag bezig met knippen, scheren en stylen van heren.

In september 2022 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand in De Groene Trede 3 in Heerhugowaard bij het NS-station en op de hoek bij de krulbrug over de N242.

Als u wilt langskomen kunt u het beste even een afspraak maken. Dit kan telefonisch en via de website. Mocht u toch zonder afspraak langs willen komen, dan is er vaak snel ook wel een gaatje te vinden.

Graag tot ziens bij Herenkapsalon Fatih!