Menu

Herenkapsalon Fatih

Menu

Over ons

Wij bestaan al sinds 1970 en zijn inmiddels een begrip in Heerhugowaard. Herenkapsalon Fatih (voorheen Kapsalon Schouten) is een kleine en gezellige kapsalon voor heren waar de bezoeker nog gewoon de aandacht krijgt die hij verdient.

Hier word je geknipt (en/of geschoren) door Fatih Gülali, een vakman die zijn kappersopleiding in de jaren negentig succesvol afrondde. Na 10 jaar in dienstverband bij Kapsalon Schouten aan de Stationsweg in Heerhugowaard te hebben gewerkt, heeft Fatih de kapsalon op 1 maart 2013 overgenomen van de oude eigenaar die tot 31 december 2022 nog met veel plezier enkele dagen per week in de zaak heeft meegewerkt.

In september 2022 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand in De Groene Trede 3 in Heerhugowaard bij het NS-station en op de hoek bij de krulbrug over de N242. De zorg, service en gezelligheid die u van ons gewend bent, is natuurlijk als vanouds gebleven.

Als u wilt langskomen kunt u het beste even een afspraak maken. Dit kan telefonisch en via de website. Mocht u toch zonder afspraak langs willen komen, dan is er vaak snel ook wel een gaatje te vinden.

Graag tot ziens bij Herenkapsalon Fatih!